mandag 24. april 2023

Vi SNAKKER om KINA og USA!

 

Hvordan har Kinas kommunisme maktet å løfte 800 millioner ut av fattigdom, mens 60 millioner i USAs kapitalisme lever på statlige matkuponger og almisser? 

I følge verdens største forretnings- og finansnettverk, CNBC, vokste Kinas BNP med 4,5 prosent i første kvartal, og forventer en økning på 6,2 prosent ut året. Samtidig truer Kongressen med konkurs dersom ikke gjeldstaket økes fra 31,4 trillions dollar innen 5. juni. USAs største kreditorer er Kina og Japan.


KRIG KOSTER menneskeliv, invalidiserte og tragedier.

Kina har også deltatt med sine kriger som i Koreakrigen mot USA fra 1950-1953 (4 millioner drepte), opprøret i Tibet 1959, Burma kampanjen 1960-1960, Den sino-indiske krig 1962, Den sino-vietnamesiske krig 1979.

------------






















På den andre siden, den som tilhører USA/NATO, der vi får dokumentert det som historia betegner som Vestens bestialske krigføring, dvs «Total krig» med kjemikalier, napalm, utarmet uran o.l. som massakrerte kvinner og barn og påførte millioner av mennesker genetiske skader i generasjoner, jmf. avsløringene i
http://kjellshvamenerua.blogspot.com/2023/04/usa-lgnens-og-svikets-imperium.html


USA er et eneste stort plyndringstokt, som massakrerte den innfødte befolkningen, som plyndret Afrika for slaveri.  USA er det eneste landet som har brukt atomvåpen mot sivilbefolkningen med to hundre tusen drepte i løpet av ett sekund.  USA er på vei ned i solnedgangen, og vil ikke bli savnet!

KINA BYGGER OPP - USA BYGGER NED!

Kinas president Xi Jinping startet i 2013 «One Belt – One Road», som også blir kalt «Den nye Silkeveien», den som i Oldtiden var et handels-nettverk som strakte seg 6000 km og som knyttet Kina, Asia og Vesten sammen.

Nå blir Kina knyttet til resten av verden ved hjelp av moderne infrastruktur.

USA derimot fortsetter som før med sin Plyndringsøkonomi, med sin Krigsøkonomi og med sin Gjeldsøkonomi.







Og som utrolig nok gjør at Russland og den øvrige verden søker andre alternativer med stort hell. Der øker den økonomiske veksten for hvert år, og det med et farvel til dollarhegemoniet til fordel for nasjonale valuta som yuan, rubler, rupee, real m.fl.
SCO og BRIC landa, både i Asia, Afrika og Latin-Amerika har fått en eventyrlig vekst med tilhørende geopolitisk innflytelse.

Vi hilser det amerikanske folket velkommen, men ønsker det bestialske, svikefulle imperiet FARVEL!

https://www.rt.com/news/575078-china-economy-west-predictions/
https://www.cnbc.com/2023/04/19/jpmorgan-citi-chinas-full-year.html
https://www.cnbc.com/2023/04/17/morgan-stanley-says-asia-will-outpace-the-us-and-europe-this-year.html?amp_gsa=1&amp_js_v=a9&usqp=mq331AQGsAEggAID&recirc=taboolainternal
http://kjellshvamenerua.blogspot.com/2023/04/usa-lgnens-og-svikets-imperium.html
https://www.cnbc.com/about-cnbc-international/
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/34XOev/et-mangfoldig-kina-fortjener-aa-bli-sett-fra-en-objektiv-og-vennligsinnet-synsvinkel
https://no.wikipedia.org/wiki/Silkeveien
https://www.aftenposten.no/verden/i/2VGl/her-er-kina-i-gang-med-aa-bygge-den-nye-silkeveien-til-europa
https://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation
https://no.wikipedia.org/wiki/BRICS



Ingen kommentarer: