søndag 14. mars 2021

Fant DØD SVANE med KNUST HODE!

** Avisene reagerer med sterke ord som bestialsk, umenneskelig, makabert, barbarisk, grusomt **

USA og allierte har sluppet minst 326.000 eksplosiver over land i Midtøsten og Afrika siden 2001. Det tilsvarer 46 bomber hver eneste dag de siste tjue årene.

USA angrep Afghanistan, 7. oktober 2001 og krigen varer fortsatt. Norge har bidratt med 7000 militært personell og militært utstyr, og er fortsatt aktiv. USA er anmeldt til Krigsforbryterdomstolen i Haag på grunn av utstrakt tortur og drap på sivilbefolkningen.

USA angrep Irak 20. mars 2003 begrunnet med  «masseødeleggelsesvåpen», hvilket ble senere avslørt som fake news. Presidenten ble henrettet. Norge støttet angrepet. Under okkupasjonen av Irak ble terrororganisasjonen IS etablert.        

USA bombet andre land i hele perioden fra 2009 til 2017 med «dronekrigeren». I mars 2011 angrep han Libya sammen med Norge. Afrikas mest velfungerende stat ble lagt i grus. Motivet for angrepet ble avslørt som fake news. Norge tildelte presidenten Nobels fredspris.

USA bomber jevnlig Syria i perioden 2017 - 2021, men er mest kjent som støttespiller og våpeneksportør til Saudi-Arabia sin krig mot det lutfattige Jemen. En krig som har skapt historias største sultkatastrofe.

USA med sin nye president siden januar 2021 lover å fortsette med sin totale krigføring mot andre land, hvilket betyr terrorbombing av sivilbefolkningen.

FN har ikke et eksakt tall på hvor mange millioner sivile som er drept og invalidisert på grunn av USAs krig for fred og demokrati...