lørdag 27. mars 2021

For et BEDRAGERI, for et JUKSEMAKERI!

 ** Hvordan er det mulig? Skyldes det medienes mangel på informasjon? Er våre myndigheter full av løgner? Eller er det norske folk totalt likegyldig til hva som skjer med sitt eget land, til sin egen framtid? **

Norge skal erstatte gass med strøm på sokkelen. Equinor anslår et strømforbruk på 18 TWh = 18.000 GWh produsert med vindkraft. Gassen skal eksporteres til Tyskland der den brennes med utslipp av klimagasser til vår felles atmosfære...

Marker Vindpark, med 15 turbiner og maks 20 års levetid, har en forventet produksjon på 193 GWh/år. Sokkelen trenger altså 18000 : 193 ≈ 93 Marker vindparker med x 15 ≈ 1400 vindturbiner!

Det statsminister Stoltenberg kalte «Norges månelanding» som karbonfangst og lagring på Mongstad, ble som kjent en kræsjlanding. Nå skal Høyreregjeringa gjøre et nytt forsøk på Norcem/Brevik med CCS = Carbon Capture and Storage.

Med CCS vil sementproduksjonen trenge ytterligere 30 prosent mer energi. Mer energi kreves også til kondensering og transport. På sokkelen skal gassen presses ned i gamle oljebrønner i håp om å utvinne enda mer olje og gass.

Produksjonen av vindturbiner, solceller, karbonfangst krever store mengder energi og naturressurser, til installasjon, vedlikehold og avfallshåndtering. Inngrepene i naturen betegnes som miljøkriminalitet.

Myndighetene opererer kun med en målestokk i forhold til fornybar energi og dens ulike produksjonsmetoder; Økonomisk vekst!

«Det grønne skifte» skal derfor tilfredsstille en vestlig kapitalisme sitt desperate behov for profitabel EKSPANSJON! Og det med milliarder i statlige subsidier.



ps. Husker du barndomsregla? «Juksemaker, pipelort, tar igjen og gir bort!» ds.

Ingen kommentarer: