fredag 30. november 2018

KrF imponerer med dobbel tungetale, med ei rød og ei blå!


Kristelig Folkeparti vil inn i Solberg regjeringa for å skape et varmere samfunn med abortloven og sorteringssamfunnet som fanesaker. Det dreier seg om abortlovens § 2C som KrF vil fjerne. Maktsyke Solberg har åpnet for å endre loven slik at regjeringa kan utvides med KrF, og dermed sikre parlamentarisk flertall.

Mye tyder på at KrF er mer bekymret for det ufødte liv enn for det fødte, skal vi tolke avstemningene i Stortinget. Når det gjelder sortering av mennesker har KrF fulgt regjeringas skatte- og avgiftspolitikk som deler fattig og rik med en kløft som bare blir større for hvert år. I likhet med regjeringa støtter også KrF sorteringsmodellen til USA, den som skiller mellom «de gode» og «de onde», og det i tråd med Bibelens ord (1.Joh.5:19).
«De onde» befinner seg særlig i Midt-Østen, i land som Afghanistan, Irak og Syria. Der er de så onde at KrF velsignet USAs totale krigføring, massedrap på sivilbefolkningen med byer lagt i ruiner, som eksempelvis Mosul og Raqqa. KrF velsignet også parteringa av Jugoslavia og teppebombinga av Serbia.

Da Statsminister Jens Stoltenberg fikk ordre fra den som står over Gud, nemlig USA, ble seks F-16 kampfly sendt til Libya. Daværende nestleder i Kristelig Folkeparti, Dagrun Eriksen, begrunnet det slik: «Den arabiske verden trenger nå en reformasjon der man ikke bare skifter ut tyranni med folkestyre, men der man også skifter ut vilkårlig maktmisbruk med respekt for menneskerettigheter, skifter ut kvinneundertrykkelse med likeverd og likestilling, skifter ut fordommer med utdanning, skifter ut korrupsjon med en rettsstat».
Utskiftingen ble foretatt med nær 600 norske bomber som pilotene slapp etter egne vurderinger! Vi vet ikke hvor mange tusen som ble drept, men vi vet at de drepte var det fødte liv, det var levende barn, kvinner og mennI dag er landet i kaos med kjempende jihadistiske militsgrupper, IS og en rekke menneskesmuglere opererer fritt.

KrF velsigner også de dødbringende sanksjonene mot Syria siden 2011, de som tar livet av særlig barn og eldre på grunn av underernæring og mangel på medisiner. Sanksjonene blir betraktet som krigsforbrytelser. Nestekjærligheten er tydeligvis betinget av hvor du bor og hva du tror på.

KrF viser selvsagt også bekymring for miljø og klima, det er tross alt Skaperverket som nå blir rasert av oss mennesker, men. Men det er ikke mulig å tolke tungetalen dithen hvorvidt de har noen forslag til endringer i det økonomiske system som står ansvarlig for raseringa av den blå planeten vår. 
Derimot er talen ren og klar for å endre taxfree regelen, den som tillater å bytte en kartong sigaretter med to flasker vin. Og det til tross for at selveste Jesus gjorde vin av rent vann uten en eneste sigarett.

I leksikonet står tungetale definert som: «Tungetale er en motorisk tale uten at den bevisste personlighet er med, ofte med uforståelige ord». 
Og når tungetalen på toppen av det hele utføres med to tunger, ettersom de befinner seg i den røde eller den blå delen av det politiske landskapet, da er det ikke lett å forstå hva dette fossile, politiske partiet mener med et varmere samfunn! 
Derfor må Kristelig Folkeparti av språklige årsaker fritas fra kravet om at ord skal føre til handling.

Ingen kommentarer: