søndag 25. juni 2023

VESTENS MENNESKEFORAKT GÅR TIL UKRAINAS «KJØTTKVERN»

 

Titalls tusen ukrainere går rett i «kjøttkverna» som den blir kalt over antallet drepte etter nederlagene til den ukrainske offensiven. Vestens arroganse med sin «russofobi» nedvurderer Russland. De burde ha lært av den kinesiske general og militærstrateg Sun Tzu, (500 fvt) Kunsten å krige: «Kjenn din fiende og kjenn deg selv, og du kan kjempe hundre kamper uten tap».

Ukrainas motoffensiv var NATOs elitesoldater.

Flere brigader med ukrainske soldater har fått opplæring i Tyskland, Storbritannia og Norge for å kunne håndtere alle de nye våpen som er gitt av Vesten. Måneder med trening skulle gjøre Ukraina til en moderne styrke med NATOs mest avanserte form for krigføring.

Den 47. brigade ble valgt til å ta knekken på det russiske militæret, men i løpet av noen dager etter angrepet var alt over. 2000 drepte menn og ødelagt materiell lå tilbake på slagmarken, blant disse var USA lagde M-2 Bradley infanteri-kampkjøretøyer og tyskproduserte Leopard 2- stridsvogner sammen med minerydnings-kjøretøyer ++.

Nok en tragedie for Ukraina der stadig flere «vestlige» brigader blir sendt i døden, med flere ukrainske enker og foreldreløse barn.



"Dette er ikke et motangrep.  Det er en blodig kollisjonstest"

Politikerne i USA/NATO krever fortsatt krig
til den siste ukrainer...

NATO toppmøtet finner sted 11. og 12. juli i Vilnius, og innen den tid krever president Biden og NATOs generalsekretær Stoltenberg «valuta for penga» i form av ukrainsk seier på slagmarken – koste hva det koste vil!

Og deres analyser, militært og strategisk, går visstnok ut på at det er fullt mulig å «frigjøre» hver eneste tomme ukrainsk jord til tross for at militær matematikk skulle tilsi det motsatte.

Og valuta er det ingen mangel på. USA alene har pøst inn 150 milliarder dollar og Norge med over 75 milliarder kroner.

Og antall tapte menneskeliv har de åpenbart heller ikke problemer med, ikke engang med sin moral og samvittighet.


For bare slike urealistiske vurderinger og analyser ville gjøre det politisk mulig å pøse ut milliardene og våpnene til hvem? Til våpenindustrien!  Både den norske og den amerikanske våpenindustrien går nå for full profitt.

Men denne kjøttkverna av mennesker kunne vært unngått for lenge siden ved å gi Russland sine sikkerhetsgarantier gjennom et militært nøytralt Ukraina, slik det var bedt om allerede i 2014.

I stedet har vi fått en giftig blanding av inkompetanse, propaganda og manipulerende medier som higer etter et Russland, verdens største land med sine naturressurser.






Ingen kommentarer: