fredag 4. oktober 2013

Snikislamisering kontra snikkristning.

Noen ganger er det fristende bare å skjelle ut folk som surrehue og tullebukk. Det er passende betegnelser på denne mannen, og ferdig med det, men... Men han er jo stortingsrepresentant og sitter i ledelsen på et politisk parti som vil i regjering! Da må vi vel ta han på alvor, eller? Han som hevder at Norge snart er et muslimsk land. Fremskrittspartiets Christian Tybring-Gjedde kaller det snikislamisering!
I følge SSB bor det 194.000 muslimer i dagens Norge. Det vil si alle generasjoner av innvandrere fra muslimske land, inkludert de som er født i Norge. Av disse er det bare 55 prosent som er tilsluttet islamske trossamfunn. Det er langt lavere enn nordmenns oppslutning til den norske kirke. Er det disse muslimer som nå skal gjøre Norge til en islamsk stat? (Til sammenligning bor det 3,2 millioner kristne bare i Pakistan...).

Tybring-Gjedde burde ta en titt på sin egen religion, Kristendommen. Den har noe som Islam mangler, nemlig misjonsbefalingen. (Og Jesus trådte fram, talte til dem og sa: Meg er gitt all makt i himmel og på jord! Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til mine disipler, idet dere døper dem i Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn, og lærer dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende! Matteus 28:18-20 ).
 
Da trengs det ikke mye sniking for å få innført kristendommen rundt omkring i verden. Rundt år 1000 var omtrent hele Europa kristnet. Årene som fulgte skulle oppvise det mest bestialske i menneskehetens historie.
Med korset i den ene handa og sverdet i den andre ble nesten all verdens folkeslag kristnet. Hvor mange millioner som ble drept under religionskrigene i Europa er ukjent, men antall indianere som ble halshugget eller døde på grunn av de hvites sykdommer i Latin Amerika er anslått til 8 millioner.

 
Columbus sin «oppdagelse» i 1492 medførte en total utplyndring av de innfødtes kulturskatter. Skipslastene med gull og edle varer tilbake til Spania og Europa sørget for at den kristne kirke ble søkkrik.
 
Det var den belgiske og dypt religiøse kong Leopold som innførte amputasjon av hender som straffemetode i sin private koloni, belgisk Kongo. I perioden 1880-1920 ble over 10 millioner mennesker likvidert i Kong Leopolds Kongo, resten lot seg kristne.
Bare Fransk Kongo kunne vise til samme resultater når det gjaldt folkemord og grusomheter. Alt utført i Guds navn.
Under verdenskrigene i forrige århundre bar de tyske soldatene slagordet Gott mit uns, de engelske God with us, for så å drepe hverandre for fote i bønn til samme Gud.
 
Humaniseringen av kirke og presteskap har heldigvis ført til en mildere form for misjonering. I dag er det kristne misjonsstasjoner rundt omkring i hele verden. Norge bidrar årlig med cirka 1300 misjonærer. Disse utfører ofte helsetjenester til de innfødte i bytte mot en dåp i Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn. Snikkristning kalles det! 
Christian Tybring-Gjedde, du er en av de få som kan smykke seg med tittelen ; Politisk Tåkefyrste!
 

Ingen kommentarer: