fredag 29. september 2017

oppdatering: VI må UT før det er for SENT!

Ut av NATO betyr «ut av USA». 
USA dominerer NATO militært med sine baser, med soldater, missiler og atombomber. 

NATO disponerer 3,4 millioner soldater hvorav USA har stasjonert 100.000 i Europa. Russland har anslagsvis 845.000 soldater.

Bare i Tyskland er det 179 militære anlegg med 54.280 amerikanske soldater sammen med CIAs etterretningssenter i Frankfurt. 

I fjor bestemte Stortinget å gi USA fire nye baser med sin egen jurisdiksjon, gjeldende USAs lovgivning, egen infrastruktur, egne soldater og våpen, inkludert atomvåpen etc.  

Basene bryter den norske baseloven som forbyr utenlandske baser i Norge i fredstid.  De militære basene er etablert i Sola, Rygge, Evenes og Ramsund som et eget amerikansk land i Norge.

Ja, du leser riktig.
Det alliansefrie, nøytrale Sverige øver også krig sammen med NATO og USA. Det har NATOs generalsekretær klart å forhandle seg fram til. 

Han heter Jens Stoltenberg, tidligere statsminister i Norge fra Arbeiderpartiet. Han som fikk samtlige 30 NATO land til å stemme MOT FNs resolusjon om «En atomvåpenfri verden».  Stoltenberg bombet Libya, et afrikansk velstandssamfunn, med 588 bomber på ordre fra USA,s president Barack Obama, han som fikk Nobels fredspris...  
Daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre fikk sine ordrer fra utenriksminister Hillary Clinton, jmf. romersk
triumf: https://www.youtube.com/watch?v=eir7LDN6Lks


Og hvorfor øker USA sin militære opprustning for hver dag sammen med øvelser i NATOS regi? 
Kilder i Pentagon innrømmer sjøl at motivet er å forberede krig mot Russland som allerede nå er totalt omringet av verdenshistoriens største krigsmaskin. 

USA er i en desperat situasjon der valget består mellom økonomisk sammenbrudd eller en gjeldsdrevet krigsøkonomi. 
USA har nå pantsatt 140 prosent av landets BNP sett i forhold til landets gjeld. USA selger statsobligasjoner til Kina og øker underskuddet på handelsbalansen for hver dag. 
USAs gjeld til utlandet har nådd nå en svimlende sum på 32 trillions dollar. Seddelpressa går varm med en inflasjonsdrivende økonomi, hver femte amerikaner lever på statlige matkuponger, jmf. SNAP.

USA utkonkurreres på verdensmarkedet, Kina overtar. Russland og Kina har inngått handelsavtaler som avskaffer dollaren som internasjonal valuta og erstatter den med kinesisk yuan. Flere land slutter seg til avtalen (jmf. BRICS). 

USA utvider sine sanksjoner mot Russland, som Biden kalte "Sanctions from hell". Så langt har det bare styrket Russlands økonomi, mens USA/NATO skyter seg sjøl i foten. Skylden for elendigheten legges på innvandrere og muslimer.
USA befinner seg nå i en tilsvarende desperat situasjon som i Tyskland på 1930 tallet. 
Hitler la skylda på sosialister, kommunister og jøder samtidig som han rustet opp militært med en gjeldsøkonomi som krevde krig. Og det fikk han, en verdenskrig.  

OBS! USA er nå i en tilsvarende situasjon, jmf. "The military-industrial complex"

Vi vet at Norge ikke har et reelt forsvar, men satser på at USA skal komme og redde oss når vi blir angrepet.  
Kan vi stole på det, på "Vår nære venn og alliert"...?

Derfor er vi medlem av "North Atlantic Treaty Organization", til tross for at NATO har gått til angrep på en rekke land i USAs regi, for tiden en proxykrig mot Russland på ukrainsk jord.

Og hvem skal angripe oss?  
Jo, i følge NATO og USA heter landet Russland.
Det samme landet som før har blitt angrepet flere ganger fra Vesten, være seg av Napoleon med sin hær i 1812, av USA og Storbritannia i 1918 og av Tyskland i 1941 der Sovjetunionen beseiret det nazistiske Tyskland... 
Men de harde fakta forteller at det er USA som angriper, som plyndrer, som dreper, som ruinerer over nesten hele verden.  Lista er lang, hvor lang omtrent?

Landet vårt fungerer som et militært lydrike og et oppmarsjområde for et desperat USA med behov for en storkrig. Ut av NATO før det er for seint!  


https://www.aftenposten.no/verden/i/kzLX/nato-har-34-millioner-soldater-russland-845000
https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/lVoe1A/amerikanske-soldater-vil-holde-paa-i-norge-som-om-de-var-i-usa-fredag-sa-stortinget-ja
https://steigan.no/2020/11/50-millioner-innbyggere-i-usa-har-opplevd-matvaremangel-i-2020/
https://www.fns.usda.gov/snap/supplemental-nutrition-assistance-program

Ingen kommentarer: