lørdag 14. januar 2023

USA: Et IMPERIUM fylt med LØGNER!


Dersom du vil angripe et land og starte en krig må du sørge for at publikum og de bevilgende myndigheter godtar dine motiver og argumenter. USA, som er dømt til en krigsøkonomi, gjør det ganske enkelt ved å dikte opp falske historier og «fake news».  Tre eksempler:

Tonkin-episoden 2. august 1964

USA påstod at Nord-Vietnam hadde angrepet to destroyere i USAs flåte i Tonkinbukta, USS «Maddox» og USS «Turner Joy»
USA finner nå det nødvendige alibi for å starte krigen mot det kommunistiske Nord-Vietnam, godkjent av president og folk.
Under fredsforhandlingene i 1973, 10 år senere, innrømmet USA at hele Tonkin-episoden var ren løgn, den hadde aldri funnet sted, en såkalt «Fake News».

USA tapte krigen mot Vietnam som tok livet av 5 millioner mennesker.  Samtidig ble USAs bestialske krigføring avslørt gjennom My-Lai massakren.  USAs krigføring innbefatter "total" gir som gir adgang til å massakre sivile. Det spesielle med My-Lai var at den ble filmet og dokumentert.


Golfkrigen 1990-1991

Sånn gjør de det når et land skal angripes:

Nayirah-vitnesbyrdet var et falskt vitnesbyrd som ble gitt for «United States Congressional Human Righs Causus» 10. oktober 1990, av en 15 år gammel jente som ble offentlig identifisert på den tiden ved hennes fornavn Nayirah. Vitnesbyrdet ble mye publisert, og ble sitert flere ganger av USAs senatorer og president George HW Bush i deres begrunnelse for å angripe Irak.  Vitnesbyrdet:

USA sine sanksjoner tok livet av 500.000 unger gjennom sult og mangel på medisiner. Se https://www.youtube.com/watch?v=FbIX1CP9qr4

Irak-krigen - Den andre gulfkrigen

også kalt Operation Iraqi Freedom var en krig som begynte 20. mars 2003 og fortsetter ennå. Det omfattende angrepet mot Irak skulle invadere og okkupere landet for å plyndre dets naturressurser.

Denne gangen består løgnen i at USA har bevis for at Irak har såkalte masseødeleggelsesvåpen som biologiske, kjemiske og kjernefysiske våpen. Disse utgjør en så stor trussel mot verdensfreden at det var nødvendig å gripe inn militært.

Ingen slike våpen ble funnet, men invasjonen som varte en drøy måned krevde i alt rundt en million drepte irakere sammen med en henrettet president, men oljen var sikret...

https://snl.no/Vietnamkrigenhttps://www.dagsavisen.no/nyheter/2018/04/14/krigene-med-logn-som-begrunnelse/
https://historienet.no/krig/vietnamkrigen/my-lai-massakren-her-tapte-usa-vietnamkrigen
https://snl.no/Golfkrigen_1990%E2%80%931991
https://no.wikipedia.org/wiki/Gulfkrigen
https://www.fn.no/Konflikter/irak-krigen-2003
https://en.wikipedia.org/wiki/2003_invasion_of_Iraq
https://snl.no/Irak-krigen_2003


Ingen kommentarer: