lørdag 18. februar 2023

NATOs generalsekretær, JENS STOLTENBERG, kriger med PRINSIPP som VÅPEN!

 

Jens Stoltenberg overtok som generalsekretær 1. oktober 2014 med 30 medlemsland. Han deltok i militariseringa av Ukraina under dekke av Minsk-avtalene som viste seg å være kun et middel for å skaffe tilstrekkelig tid til å pumpe dollar og våpen til Ukraina. Minsk-avtalene ble aldri implementert og Stoltenberg begikk et forræderi, men han var ikke alene:








Presidentens mann!

Jens Stoltenberg blir husket som «Presidentens mann». Og presidenten krevde at Stoltenberg skulle presse medlemmene til å øke sine militære budsjetter til minimum 2 prosent av BNP. Han riktignok beklaget at det gikk utover de respektive lands budsjetter innen helse, utdanning og infrastruktur.

En annen topp i hans karriere var «kampen om atomvåpen»FN ville vedta et forbud mot atomvåpen som skulle gjelde alle verdens land. Stoltenberg var i mot, og startet kampanjen for å få de 30 NATO-medlemmene til å stemme «NEI». Stoltenberg vant dragkampen til stor glede for USA.







Flere våpen, mer krig, mer død

skal skape fred i Ukraina. Det påstår Stoltenberg under møtet med de vestlige støttespillerne på Ramstein-basen i Tyskland.

«Hovedbudskapet vil være mer støtte, mer avansert støtte, tyngre våpen og mer moderne våpen», sier Stoltenberg og fortsetter:

«Dette er en kamp for våre verdier, dette er en kamp for demokrati, og vi må bevise at demokrati vinner over tyranni og undertrykkelse».

Men Stoltenberg underslår at Ukrainas president er et skinndemokrati siden Zelensky har forbudt samtlige opposisjonspartier, han tillater utstrakt tortur og voldtekt som våpen sammen med sivile brukt som levende skjold i skoler og forsamlinger.. Presidenten og hans kumpaner har tilranet seg enorme formuer gjemt i skatteparadiser. Det avslører Pandora Papers.

NATO og Jens Stoltenberg

North Atlantic Treaty Organization ble etablert i 1949 som et ideologisk skille mellom kapitalisme og kommunisme. Den kalde krigen ble født.

Stoltenberg benytter enhver anledning til å kalle NATO for en fredsorganisasjon med troen på at juger du tilstrekkelig mange ganger så vil folk ta det som en sannhet (Trump doktrinen).

Sannheten er at Norge har diltet etter alle USAs angrepskriger. I Libya og Jugoslavia hadde Norge regien. Statsminister Jens Stoltenberg beordret å bombe Libya med 588 bomber, sammen med kameraten, utenriksminister Jonas Gahr Støre. Pilotene sto fritt til å bombe etter eget skjønn. Presidenten ble stukket i hjel med bajonetter, sivile tap var enorme. Under Stortingets spørretime svarte Stoltenberg «Jeg gjør det gjerne igjen»!

UPROVOSERT!

Som et mantra gjentar Stoltenberg at Russland og president Putin startet «Den spesielle militæroperasjonen» helt uprovosert. Da hadde han sjøl fremmet nye baser mot Russlands grenser. Han har siden 1. oktober 2014 deltatt i militariseringa av Ukraina sammen med og på ordre av USA.

Siden 24. februar 2014 har Stoltenberg og NATO ført krig mot Russland på ukrainsk jord, en stedfortrederkrig anført av Vesten med USA i føringa, og med en quisling som president.

Det er prinsippet som gjelder, koste hva det koste vil!

https://www.dagsavisen.no/nyheter/verden/2023/01/19/stoltenberg-vapen-er-veien-til-fred/
https://steigan.no/2022/12/pandora-papers-avslorer-offshoreformuen-til-den-ukrainske-presidenten-og-hans-indre-krets/
https://en.wikipedia.org/wiki/Pandora_Papers


Ingen kommentarer: