mandag 13. mars 2023

HVOR KRIMINELT JÆVLIG GÅR DET AN Å BLI?

 

Dere startet med USAs kupp av den ukrainske regjeringa, Maidan februar 2014. Dere fikk all støtte av NATO sjefen Stoltenberg fra han overtok 1. oktober 2014. Dere pumpet dollar og våpen inn i Ukraina, sammen med USA/NATO, fordekt som «humanitær bistand».

I 2014 ble Ukrainas nasjonalgarde opprettet med rundt 60.000 mann dominert av nynazister fra hele verden, kalt Azov bataljonen.  I 8 år fikk de herje fritt i de russiskspråklige fylkene Donetsk og Luhansk med tortur, voldtekter og 14.000 drepte sivile. Dette kom også til norske nyheter, men dere lot som ingenting. 

Dere lot folkemordet gå sin gang opptatt med å forberede krigen som måtte komme, den som skulle «knekke ryggen på Russland» (sitat president Biden)




Og krigen kom.

Den kom 24. februar 2014 som et resultat av et høyforræderi. Minsk avtalene 2014-2015 som skulle gi fred til det østlige Ukraina ble aldri implementert fordi avtalene var bare ment for å gi rikelig tid til å forberede krigen mot Russland på ukrainsk jord. Dette har nå alle involverte parter innrømmet!

Utenriksministrene fra Norge, Ine Eriksen Søreide (H), Anniken Huitfeldt (AP) og NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg (AP) har siden 2014 jobbet intenst for å kvalifisere Ukraina til et NATO medlemskap og deltok selvsagt i forræderiet. 








«DA HAR VI IKKE LENGER NOE VALG»

Med disse ordene i sin tale 24. februar 2022 startet den «spesielle militæroperasjonen» som skulle kneble det ukrainske militæret i den hensikt å hindre etableringen av ytterligere USA/NATO baser, og det på ukrainsk jord med våpenrekkevidde til Moskva.

Militæroperasjon har en lite kjent klausul som heter «med det ytterste hensyn til sivilbefolkningen».



ET NØYTRALT UKRAINA!

Men det kunne vært et annet valg, nemlig det som president Putin foreslo:
Et fullt intakt Ukraina, men som måtte lovfeste aldri etablere vestlige militære baser på ukrainsk jord. Han fikk et hånlig klapp på skuldra til svar!  

USA/NATO har nemlig et prinsipp som sier at de kan etablere militære baser akkurat der det passer dem!
















Hvem har egentlig ansvaret for denne krigen?
Og hva er det egentlige motivet for denne krigen?

Hva gjør denne krigen så viktig at Fredsnasjonen Norge kan pumpe våpen og milliarder av kroner inn i Ukraina for å fortsette denne krigen, for å fortsette å rasere hjem, bygninger og infrastruktur, for å fortsette å drepe titusentalls soldater, kalt ei «kjøttkvern». Kan noen forklare det?
Kan dere forklare det?



HVOR KRIMINELT JÆVLIG GÅR DET AN Å BLI?


Ingen kommentarer: