torsdag 9. mars 2023

NÅR skal denne BESTIALSKE KRIGSNASJONEN stå til ANSVAR for alle sine FORBRYTELSER?

 

Vi kan starte etter andre verdenskrig med USA som styrter suverene regjeringer gjennom militærkupp, diverse krigshandlinger, støtte til terrororganisasjoner, hemmelig operasjoner (jmf. CIA) og manipulerte regimeskifte.  50 ledende politikere har blitt regelrett henrettet, enten direkte med våpen, gift eller som resultat av en «ulykke»... 

USAs angrep på andre land er mange og blodige. Og samtlige blir begrunnet med løgner, «fake news», militære provokasjoner eller «kampen mot kommunismen».                                           
Slik får de folkets godkjennelse og generalenes budsjetter. Og det til tross for at USA er konkurs, nedsyltet i gjeld til utlandet på 31,4 trillions dollar. Paradoksalt er det Kina som er den største kreditoren, den kommunistiske nasjonen som fosser fram økonomisk.

USA angriper: Korea, Vietnam, Irak, Syria, Libya, Afghanistan, Somalia, Jugoslavia, Pakistan, Jemen og nå Russland 


USAs form for krigføring kalles «total krig» som betyr at alle midler er tillatt, inkludert bruk av sivile som levende skjold. 

USAs krigføring er godt dokumentert av journalister som Julian Assange / WikiLeaks, Edward Snowden og Seymour Hersh. USAs krigføring blir betegnet som grusom, barbarisk, bestialsk.

https://no.frwiki.wiki/wiki/Crimes_de_guerre_des_%C3%89tats-Unis
Vi får vite om ulovlige stridsmidler som kjemikalier, napalm, utarmet uran og klasebomber. Vi får vite om tortur, voldtekter også av barn, pining av fanger til døden, massakre av sivile, sanksjoner som dreper unger, 500.000 i Irak, hvor mange i Syria? osv.
https://www.youtube.com/shorts/1T5JRVR53Eo


Norge deltar i alle USAs kriger

direkte 9 ganger eller som våpendrager.
Norge, med statsminister Jonas Gahr Støre (AP), er den mest servile blant 30 av NATOs medlemmer med sin nære venn, Jens Stoltenberg (AP), som generalsekretær.
Ikke rart Norge nå blir kalt et lydrike under USA.

Vi kan bruke president Barack Obama som et skrekkens eksempel, han som Norge ga Nobels fredspris i 2009

Obama med sin presidentperiode fra 20. januar 2009 til 20. januar 2017 rakk å bombe 7 land i løpet av de første seks årene som president.

Han fikk tilnavnet «Dronekrigeren» den med flest bruk av droner. I løpet av fem år utførte Obama 330 droneangrep, de fleste i Pakistan  og Afghanistan.  

Droneangrep skjer ved først å rekognosere for å finne ut bombemål. Bildene blir sendt til Pentagon som bestemmer målet. Dessverre ble det gjort en rekke feilvurderinger som førte til bombing av gravfølger, bryllup, elever i skolen o.l

Fredsprisvinneren bombet Afghanistan med store sivile tap, Obama bombet Jemen som ble filmet der 41 sivile ble drept, blant dem 21 barn og 12 kvinner, fire av kvinnene var gravide.

I 2011 beordret Obama angrep på Libya for å hindre at dollaren ble byttet mot gulldinaren som afrikansk valuta.
Presidenten ble knivstukket med bajonetter til døde. Afrikas beste velferdsstat ble lagt i ruiner.
Men han var ikke alene, han hadde med seg utenriksminister Hillary Clinton, den norske statsminister, Jens Stoltenberg, den norske utenriksminister, Jonas Gahr Støre. Norge bidro med 588 bomber over Libya i løpet av noen uker som ble kalt «de humane bombene»
Norges nobelkomite valgte president Barack Obama til Nobels fredspris!

https://www.youtube.com/watch?v=6DXDU48RHLU

https://no.frwiki.wiki/wiki/Crimes_de_guerre_des_%C3%89tats-Unis
https://www.youtube.com/shorts/1T5JRVR53Eo
https://derimot.no/apropos-pastandene-om-russisk-innblanding-i-usa-valet-her-er-lista-over-usas-innblanding-i-andre-land-siden-1945/
https://derimot.no/har-han-rett-eller-er-det-en-frekkhet-uttalelse-fra-wenbin-i-kinas-ud-usa-er-krigshisser-nr-1-i-verden/
https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_kriger_USA_har_deltatt_i
https://en.wikipedia.org/wiki/Julian_Assange
https://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden
https://en.wikipedia.org/wiki/Seymour_Hersh
https://forsvaretsforum.no/bjornar-moxnes-folkerett-innenriks/en-serie-feilbombinger--men-er-usa-skyldig-i-krigsforbrytelser/238464
https://steigan.no/2023/03/flertallet-vil-ha-fred/
https://www.nettavisen.no/nyheter/obama-har-bombet-flere-land-enn-bush-gjorde/s/12-95-8490478


Ingen kommentarer: