torsdag 16. desember 2010

Skjenker de seg, tru? - på tur til månen?

Eller kanskje aller helst på hjemtur, for å feire at de har vært på månen?  Hiver de innpå så mye at de ser syner?

For det er jo litt merkelig at så og si samtlige astronauter rapporterer om nærkontakt med Ukjente Flygende Objekter, samtidig som det dysses ned. Slik virker det i alle fall.

Dette er altså topp trente, intelligente, erfarne astronauter, og ganske sikkert klinka edruelige, som melder at romfartøyet deres blir fulgt av et annet fartøy.
Kanskje den mest kjente opplevelsen, er den de tre astronautene i Apollo 11 hadde på sin ferd tur retur månen i juli1969.   Neil Armstrong, Edwin «Buzz» Aldrin og Michael Collins filmet et ukjent ellipseformet flygende objekt som ikke hadde problemer med å følge dem i en hastighet på 40.000 km/h.
Da de rapporterte dette til kontrollrommet i Houston, brukte de ikke betegnelsen UFO, men dekknavnet S-IVB.   Dette for å unngå at noen kunne spekulere i om de virkelig var ved sine fulle fem.  Aldrin forteller: - Vi ville ikke kontakte Houston og si, hallo vi har noen aliens her som forfølger oss i en UFO....
Men Houston kunne bekrefte at Apollo 11 ble forfulgt av et Ukjent Flygende Objekt på en avstand av 6000 miles!
Da månefarerne var trygt tilbake, viste de film og fortalte om hendelsen.  En av de eldre vitenskapsmennene skulle da ha tørt kommentert; - dette er ikke noe nytt, de fleste cruise opplever det samme!

Edgar Mitchell, sjettemann på månen, har brukt de siste 35 åra til å forstå, med vitenskapelige metoder, hva han opplevde på sin måneferd, noe som skulle endre hans liv totalt.  - Jeg er priviligert, sier han, som har fått oppleve UFO og aliens på nært hold.
Som et resultat av sine opplevelser, opprettet Apollo 14 astronauten Institute of Noetic Sciences, hvor det blant annet forskes på hvorvidt tankens kraft kan påvirke og overvinne materien.
Arbeidshypotesen er at dersom det er mulig å krympe tid og rom, slik den kjente kosmologen Stephen Hawking uttrykker det, så må den mentale kraft kunne dematerialisere og rematerialisere materie, for derved å kunne forflytte seg mentalt.
Da er det ikke lenger noe poeng å påstå at vi ikke kan forflytte oss hurtigere enn lyshastigheten.
Masse, materie, gravitasjon, krefter og hastigheter er bundet til vårt univers.   Og vårt univers utgjør kun 4 prosent av helheten, det viser alle observasjoner, målinger og matematiske beregninger.  Våre atomer, molekyler, stjerner og planeter, er bare en liten del av hele universet.  Resten er mørk materie og mørk energi, hvilke krefter og muligheter ligger gjemt der?

Det sikreste vi vet, det er at vi lite eller ingenting vet.

1 kommentar:

Anonym sa...

I visited many blogs however the audio quality for audio
songs present at this web site is really excellent.

Also visit my site: wealthwayonline.com