søndag 19. desember 2010

Jamen, presidenten så den jo sjøl ! - UFOen altså...

Ukjente Flygende Objekter, UFOer, er et tema som i likhet med religion er underlagt tvil eller tro.  Men det er ingen grunn til å tvile på at det observeres og dokumenteres utallige fenomener som kan betegnes som et flygende objekt.  Dermed er det ikke sagt at det er besøk fra verdensrommet, men hva er det da?
Hessdalen, i sør Trøndelag, er bare ett av mange steder rundt om på planeten hvor det forskes på hva som er årsaken til disse fenomener.

Selvsagt er det knyttet en viss risiko til det å påstå at en har sett en UFO.  Man kan miste troverdighet og bli ledd ut, eller man kan bli trodd og oppfattet som interessant.
Således løper en president langt større risiko enn en vanlig mann i gata ved å påstå at UFOer eksisterer.  En president er totalt avhengig av høy integritet, at han er troverdig og ved sine fulle fem.
Modig gjort var det derfor av den tidligere amerikanske president Carter å berette om sin UFO opplevelse som han hadde sammen med flere andre personer i 1969.  Hendelsen førte til at han lovet å frigi all informasjon om UFO som den amerikanske regjering satt på, dersom han ble valgt til president.  Han ble valgt til president åtte år senere, men da unnskyldte presidenten seg med at all info om UFO er underlagt militære hemmeligheter....
Jimmy Carter er ikke den eneste prominente person som har opplevd UFO og berettet om det.
Både statsminister Winston Churchill og president Ike Eisenhower hadde sine UFO opplevelser.  De møttes for å komme fram til en måte å hanskes med fenomenet.
Churchill bestemte at et møte mellom et RAF fly og en UFO under annen verdenskrig skulle holdes hemmelig i femti år for å unngå massepanikk. Rapporten ble frigitt for noen år siden.
Eisenhower hadde tidlig på femtitallet en rekke mystiske og topp hemmelige møter.  Selvsagt ble det spekulert i om det var møter med aliens som foregikk, siden han var så fortrolig med UFO opplevelser...

Presidenter, statsministre, astronauter, piloter og vanlige folk over hele planeten har møtt sine UFOer. Det er ingen grunn til å tvile på deres opplevelser, men hva er det egentlig de ser?

I Hessdalen, 12 mil sør for Trondheim, er det ualminnelig høy aktivitet av lysfenomener i bevegelse.  Kamera går døgnet rundt og tar bilder hvert sekund, disse sendes så til ulike steder for analyse. Det er mange teorier ute og går om hva dette kan være, muligens en ny og ukjent energiform.  Det er ofte slik at dagens mysterier blir morgendagens energikilder og teknologi.  Mer om «Hessdalfenomenet»: http://www.hessdalen.org/index_n.shtml

Hva jeg synes?

Jeg synes det er spennende, veldig spennende...!

Ingen kommentarer: