fredag 3. mars 2017

Et knippe folkevalgte terrorister:

Erna Solberg: Du er statsminister i et rikt land med et skyhøyt forbruk. Norges forbruk tilsvarer nå et økologisk fotavtrykk som krever to planeter. Allikevel fører du en politikk som skal ytterligere øke forbruket, øke BNP og gjøre de rike enda rikere. Du styrer vårt land med uvett og skaper framtidsangst i det norske folk. Det kalles strukturell terror!

Per Sandberg: Du er fiskeriminister i den norske regjering. Du vil femdoble antall lakseoppdrett og det til tross for at Mattilsynet advarer barn og gravide om å spise oppdrettslaksen. Lakseoppdrett utrydder stadig fler villaks stammer.
Du øker importen av soya fra Brasil som kraftfôr til oppdrettsindustrien, og Brasil svarer med å utvide soyaplantasjene på bekostning av regnskogen. Men det gir du blaffen i. Du bedriver med andre ord en utstrakt faunakriminalitet som kvalifiserer deg til tittelen økoterrorist!

Sylvi Listhaug: Du er innvandrings- og integreringsminister i den norske regjeringa.
Din politikk og retorikk stimulerer fremmedfrykt og nasjonalisme.
Du skaper et bilde av det norske folk som kaldt og uvennlig, et folk som lukker døra for de som banker på med rop om hjelp. Du lanserer begrepet « Godhetens tyranni». Hvor simpel går det an å bli? Du skaper en type angst og usikkerhet som kan sammenlignes med det mange mennesker har flyktet fra, nettopp på grunn av terror. Som statsråd terroriserer du mennesker i ditt eget land!

Torbjørn Røe Isaksen: Du er statsråd i Kunnskapsdepartementet og leder av Høyres programkomite. Din politiske ideologi, inspirert av Ayn Rand og hennes objektivisme, resulterer i en skolepolitikk der elevene betraktes som objekter med størst mulig input. Gjennom tester, målinger og prøver skal de konkurrere om størst mulig output. Slik deler du ungene våre inn i vinnere og tapere. Slik skaper du grobunn for mobbing i skolen. Slik skaper du robotisert arbeidskraft til glede for kapitaleierne. Gjennom ditt prestasjons hysteri terroriserer du ungeflokken vår!

Carl Ivar Hagen: Du er en original som har avslørt seg sjøl som en av de mest kunnskapsløse og historieløse politikere i norsk historie. Men du har en fantastisk evne til å appellere til det mest simple, egoistiske og nedrigste hos mennesker. Du startet din politiske karriere med å henge ut alenemødre og folk i Nord Norge som snyltere. I dag har du avansert til å drive rasistisk propaganda mot de som har noe mer pigment i huden enn deg sjøl. Og det til tross for at du søker samme hudfarge ved å bo i det norske parallell samfunnet i Spania. Det som rommer rundt hundre tusen norske klimaflyktninger. Du er en høyrepopulistisk jihadist!

Jens Stoltenberg: Som generalsekretær i NATO oppfordrer du samtlige 28 medlemsland til å ruste opp, til å bruke mer penger på våpen enn på sivile formål, og det etter ordre fra USA. Du hyller USAs rakettskjold i Europa, du tillater USA å opprette rullerende militær base i Trøndelag, og du sender stadig flere krigsskip inn i Svartehavet på dørstokken til Russland. Slik skaper du utrygghet, ikke bare i den russiske befolkning, men også hos oss i Vesten.
Du hisser til krig og tilfredsstiller terrorismens fremste mål; Skape frykt!

Ingen kommentarer: