fredag 11. mai 2018

Hege Storhaug med nye avsløringer – om seg sjøl!


Ho anmelder boka «Europas underlige død, INNVANDRING, IDENTITET, ISLAM», ei bok som ho mener er Årets viktigste bok om vår tids viktigste tema. Ho er bekymret for det ho kaller verdens mest fantastiske kontinent, nemlig Europa. Et kontinent basert på europeiske nasjonale kulturer og frihetsverdier, der kirken også har vært et bærende element i sivilisasjonsbyggingen, påstår Hege Storhaug, informasjonsleder i Human Right Service, HRS.  

Nasjonale kulturer og frihetsverdier? 
Storhaug vet kanskje ikke at Europas rikdom, med sine katedraler og kanoner, er tuftet på tjuvgods? Det var nemlig europeerne, fortrinnsvis fra England, Spania, Portugal, Frankrike, Belgia, Tyskland og Nederland, som plyndret resten av verden. Kjenner ikke Storhaug til kolonialiseringen av sør og nord Amerika? Kjenner ho ikke til røveriet av hele kontinentet, Afrika? Er Storhaug så historieløs at ho ikke kjenner til Berlinkonferansen i november 1884 der de fleste europeiske land var samlet for å dele Afrika seg i mellom? Kjenner ikke Storhaug til de mange kolonikrigene i sørøst Asia? 
Vet ikke Storhaug at England bygde sitt britiske imperium basert på slavehandel?, på Trekanthandelen?, der Danmark-Norge også tjente seg søkkrike med sine slaveskip bygd på Sørlandet?

Kjenner ikke Storhaug til fremgangsmåten? 
Den som skjedde med sverdet i den ene handa og korset i den andre? Nådeløst slaktet kristne europeere de innfødte, massakrer kaller vi det i dag. Et av mange eksempler er kolonien til Belgias kong Leopold II, han som gjorde Belgisk Kongo om til en arbeidsleir, der innbyggerne ble pisket, lemlestet og drept hvis de ikke sanket nok gummi. De som ikke maktet å oppfylle kvotene ble hardt straffet som å få armene avskåret eller avskutt.
10 millioner innfødte ble drept i løpet av 15 år. Det er kanskje av interesse for Storhaug å vite at kongen var dypt religiøs, kristen altså, ikke muslim.

Kirken som sivilisasjonsbygger? 
Herregud, går det an opprette noe mer usivilisert enn Inkvisisjonen? En institusjon som fant ut at kvinner bedrev trolldom og heksekunst når de som omsorgspersoner tok vare på folk med kunnskaper innen naturmedisin. Titusener av kvinner ble dømt til «ild og bål» der presteskapet bivånet de grusomme seanser mens de messet «I Faderens, Sønnens og Den hellige Ånds navn». 
Europas kristne sivilisasjoner, som Storhaug er så stolt av, har startet to verdenskriger med få års mellomrom. Den første tok livet av 18 millioner, den andre krevde livet til 80 millioner mennesker. Vårherre viste ingen nåde til tross for soldatenes kamprop «Gott mit uns» og «God with us». 
Kjenner ikke Storhaug til at den kristne sivilisasjonen Deutschland ledet an i verdenhistoriens største folkemord, der også Norge var bidragsyter? Det kalles Holocaust.

Storhaug, hvor kommer flyktninger og migranter fra? Jo, fra de områdene som vi europeere har invadert, plyndret og myrdet. Vi har gjort millioner av mennesker nødstedt, derfor er de på flukt. 
Hege Storhaug, du er heldig som blir finansiert av den mørkeblå regjeringa, 1,835 millioner i året, via Justisdepartementet styrt av Fremskrittspartiet, slik at du med din kristne tro kan fortsette kampanjen med å setter grupper av mennesker opp mot hverandre. Kanskje det er på tide at du og dine disipler konverterer til Islam?

Ingen kommentarer: