fredag 11. januar 2019

Velkommen!


Alvor: Norske kvinner føder færre barn for hvert år. I fjor var fødselsraten på 1,69 samtidig som vi blir stadig flere eldre på tur hjem til Jesus. Det betyr at vi etnisk norske er i ferd med å dø ut. 
Samfunnet vårt skriker etter arbeidskraft. Sjåfører, sykepleiere, hjelpepleiere, renholdere, lærere, håndverkere etc. er blitt en kritisk mangelvare allerede i dag. Equinor/Statoil har beregnet at Norge vil trenge 60.000 flere håndverkere innen 2040!

Vi var i en tilsvarende situasjon på slutten av 1960 tallet. Det utløste en folkevandring med arbeidskraft fra Nord-Norge til Østlandet. Men det var heller ikke nok. 
Norge, sammen med Sverige og Danmark, opprettet derfor kontorer i byer som Islamabad og Lahore med plakater og filmer som skulle lokke pakistanere til vårt vakre land.
Tiåret 1970 startet med en invasjon av mørkhudede, arabiske muslimer. Takket være nordlendinger og pakistanere kunne det norske samfunn fortsatt holde det gående med tusenvis av nye arbeidsplasser inn i oljealderen.
Vi skal også være takknemlig for alle de kvinner som i løpet av 1970 årene forlot kjøkkenbenken til fordel for samfunnets arbeidsliv. Javisst skapte det konflikter med sjalusi og en bølge av skilsmisser. 
Og tapre nordmenn markerte sin «rene, hvite rase» med å mobbe «pakkisen». «Svartingene» var jo noe mørkere i huden og tilba Gud/Allah med rompa i været og panna i gulvet. Og det i motsetning til oss «hvitinger» som dro til Syden for å oppnå den samme brunfargen og tilbe Gud liggende på kne med foldede hender.

Alvor: Antallet absolutt fattige i verden er nå i underkant av en milliard, mens antallet relative fattige øker for hver dag. Kløfta mellom fattig og rik skaper også konflikter og opprør, det skaper migranter. Men den største andelen migranter på nær 60 millioner mennesker tilhører kategorien klimaflyktninger!
I følge FNs høykommissær for flyktninger, UNHCR, rømmer et menneske fra miljøkatastrofer hvert sekund. De flykter fra tørke, flom og ekstreme værforhold. De fleste drar fra landsbygda med ødelagte avlinger og utsultet buskap og inn til byene hvor slummen øker eksplosivt i omfang.

Alvor: Som kjent er det millioner av migranter som banker på vår europeiske dør. I stedet for at de risikerer livet sitt ved å krysse Middelhavet i gummibåter kan vi komme dem i møte. Vi kan opprette kontorer i Libya som presenterer landet vårt, vår kultur og vår natur. De som ønsker å flytte hjem til oss blir fordelt på landets kommuner i forhold til behov og ressurser. Migrantene får alle rettigheter på den betingelse at de må følge «Integreringsprogrammet» med kursing i språk, lover og skikker.

Alvor: Til tross for at vi skriver 2019 er det fortsatt en del mennesker som sliter med rasisme og fremmedfrykt sammen med de, riktignok bare noen få, som benekter menneskeskapte klimaendringer. Samtlige må tas godt vare på siden de er av stor historisk verdi, slik at fremtidige generasjoner kan gå på museum for å kunne studere dem på nært hold...

Ingen kommentarer: