mandag 26. oktober 2020

Er du FORBEREDT på KRIG?

Vestlige regjeringer med sine medier forbereder oss mentalt...

Det gjøres enkelt ved å gi "fienden" skylda for alt fælt som skjer i denne verden. En daglig dose negativ journalistikk får oss til å forstå at Russland er ondskapen sjøl.  Og når de er slemme, er sikkert vi de snille, en enkel sannhet, eller?

Vestlige medier, med sin massive anti-russiske propaganda, betegnes nå som NATO-medier med journalister og redaktører som har kastet vrak på «en fri og uavhengig presse». Legenden, den informative Moskva korrespondenten Hans- Wilhelm Steinfeldt, kaller dagens journalister for en gjeng ukritiske sladrehanker. Men det finnes noen få unntak som gjør oss oppmerksom på hvor skoen trykker og hvor skapet står. Du finner alt på nettet: https://www.rand.org/pubs/research_reports/RR3063.html https://www.rand.org/pubs/research_reports/RRA311-1.html https://www.rand.org/content/dam/rand/pubs/research_reports/RR3000/RR3063/RAND_RR3063.pdf

Der finner du blant annet USAs Stridsplan som ble publisert i fjor, noen momenter:

1: Provide Lethal Aid to Ukraine. CIA gjennomførte et regimeskifte i Ukraina i 2014, men har hittil ikke maktet å innlemme landet i NATO.

2: Increase Support to the Syrian Rebels. USA og Norge har helt siden krigens start i 2011støttet de som vår regjering kaller «moderate opprørere», terroristene i al-Nusra og IS. Norges bidrag er hittil rundt 13 milliarder kroner gjennom ulike NGOer.

3: Promote Regime Change in Belarus. USAs streben etter et regimeskifte i Hviterussland pågår for fullt.

4: Challenge Russian Presence in Moldova. Tidligere «Den moldovske sosialistiske sovjetrepublikk» er i dag en liten republikk, men med stor militærstrategisk betydning.

5: Exploit Tensions in the South Caucasus. Ja, det er nå full krig mellom Aserbajdsjan med støtte fra USA og NATO-landet Tyrkia, og Armenia som er alliert med Russland.

6: Hinder Petroleum Exports. USA gjør alt de kan for å hindre russisk eksport av olje og gass for å svekke landets økonomi. USA retter blant annet en rekke sabotasjer og sanksjoner mot Russlands nye gassrørledning til Tyskland, «Nord Stream2».

Samtidig pågår det en enorm militær styrkeoppbygging langs den russiske grensa som NATO sjefen, tidligere statsminister Jens Stoltenberg (AP), sørger for med krav om at samtlige NATO land skal bidra med minst 2 prosent av BNP til militær opprustning, og det til tross for at NATO besitter allerede en militær kapasitet 18 ganger større enn Russland sin. Paradoksalt innrømmer Stoltenberg at den militære opprustning vil gå på bekostning av de respektive land sine offentlige tjenester og infrastruktur!

Norge bidrar med sitt. Norge har kjøpt 52 kampfly fra USA som vil sluke hele vårt forsvarsbudsjett i mange år framover. Norge bryter egen baselov som forbyr utenlandske makter å etablere militærbaser her i landet. Nå har regjeringa gitt USA 2, en i Trøndelag og en i Troms.

Hvor mye militært materiell merket «US» som er lagret i norske fjell er selvsagt en hemmelighet. Amerikanske atomubåter får nå legge til kai i norske havner med Olavsvern som egen base. Vår regjering tilbyr landet vårt som et  øvings- og oppmarsjområde for en amerikansk angrepskrig.

Ja, spørsmålet er berettiget; Er du forberedt?

Ingen kommentarer: