tirsdag 22. november 2022

DET GRØNNE SKIFTE» FORSTERKER KLIMAKRISA – ekspertisen innrømmer!

 













Men vi trenger jo egentlig ikke være eksperter for å forstå at produksjonen av den «fornybare teknologien» med vindturbiner og solceller krever enormt med naturressurser og energi, være seg jakten på kritisk sjeldne jordarter eller forsøpling og natur forringelse. Og under hele produksjonskjeden avgis det klimagasser.


«Klimatiltak har blitt sin egen fiende: Utbygging av «grønn» energi ødelegger mye natur. Og ødeleggelse av natur er en av de viktigste klimadriverne»

«Naturen er i krise. Nedbygging til byer, veier og infrastruktur, brenning av skog, klimaendringer – tallet på utryddingstruede arter er skremmende, var konklusjonen i FNs naturrapport som kom i 2019»  Neste rapport kommer 7. desember 2022 som arrangeres i Canada.


«Vi MÅ bygge store veianlegg, ødelegge flott fjellnatur i Norge og andre land for å sette opp gigantiske vindkraft-konstruksjoner. Vi MÅ dekke store arealer med disse monstrene og vi MÅ, i hvert fall globalt, dekke enorme områder med solcellepaneler. Og vi MÅ til sjøs med ulike kraftinstallasjoner.
Samtidig må vi harve opp havbunnen i jakta på mineraler som må til i det grønne skiftet»

I arealendringer inngår paradoksalt nok klimatiltak i form av
omfattende ødeleggelse av natur til vindkraftanlegg og «åkre» av solcellepaneler, samt infrastrukturen rundt dette.

«Når vi må øke kraftproduksjonen for å elektrifisere norsk sokkel, slik at vi kan selge gass til Europa, slik at de kan lage strøm som vi kan importere, så har komedien bikket over i det tragiske»

https://www.abcnyheter.no/stemmer/2022/11/20/195885291/sjekk
-politikernes-jakkemerke
https://www.abcnyheter.no/stemmer/2022/11/13/195883451/det-gronne-skiftet-kan-bli-farlig
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/05/05/195575173/naturpanelet-legger-fram-rapport-vanvittig-skremmende-tall-og-meldinger