onsdag 16. november 2022

JENS STOLTENBERG, du er en TRAGEDIE!

Gjennom alle dine former for maktposisjoner har du kun ført død og ulykke over millioner av mennesker, spesielt som Norges statsminister og som generalsekretær i NATO.

Som statsminister i perioden 2000-2001 og 2005-2013 

startet du den høyrepolitikken som skulle føre til sosialdemokratiets fall slik vi er vitne til i dag. Til tross for to ganger med folkeavstemninger som ga et NEI til EU fortsatte du med å bygge ned Norges suverenitet og binde opp landet vårt med en rekke avtaler med EU, jmf. EØS.  

Etter 8 år med Høyrestyre overtok din partikollega i fjor som sørger for fortsatt demontering av velferdsstaten vår.  For tiden bedriver dere begge en proxykrig mot Russland på ukrainsk jord.









Som statsminister
i 2011 

beordret du krig mot Libya, som da var Afrikas beste
velfungerende land med en solid økonomi og med et velferdssamfunn på høyde med våre nordiske land. Du startet angrepet på Libya etter ordre fra USA sammen med din partifelle, daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre, og det uten et eneste parlamentarisk vedtak.

Du var så ivrig etter å angripe Libya at du sendte seks F-16 fly der pilotene fikk fritt velge sine mål. Og det gjorde de med 588 bomber som drepte mange sivile, med sin «feilbombing» mot skoler, sykehus, gravfølger og bryllup.








Pilotenes kommentar under briefingen «Det er ikke lett å skjelne mellom venn og fiende med en fart på 900 km/h ei mil over bakken».

Din kommentar etter å ha bombet Libya sønder og sammen, etter å ha etterlatt et samfunn med utbombet infrastruktur, med en president stukket i hjel med bajonetter, med et land fulle av flyktninger og et IS som nå fikk utfolde seg fritt i et lovløst samfunn:
«Jeg gjør det gjerne igjen»!

------------------------------------------

Som NATOs generalsekretær fra oktober 2014 

vel vitende om USAs kupp i Ukraina noen måneder tidligere, startet du sammen med USA en massiv opprustning med dollar og våpen til Ukraina. Gjennom åtte år godkjente du Ukrainas folkemord i de russisktalende fylkene Donetsk og Luhansk der Ukrainas nasjonalgarde med sin bestialske nazi-AZOV bataljon fikk operere fritt.

Siden har du brukt tiden din, med dine 30 medlemsland, til å ruste opp NATO og USA sine militære baser til glede for USAs våpenindustri. Du har systematisk økt det militære presset mot Russland og jobbet for å innlemme Ukraina som et NATO-land, vel vitende om at det var ensbetydende med å presse Russland til motangrep.










Da president Putin 24. februar i sin tale sa «Nå har vi ikke lenger noe valg» og startet den «spesielle militæroperasjonen» feiret du sammen med den politiske
eliten fra USA og Storbritannia.

Endelig fikk dere den krigen som har vært planlagt og ønsket siden Sovjetunionen ble oppløst i 1991, og særlig etter at Putin overtok som president i år 2000.

Jens Stoltenberg, du har aldri tatt initiativet til noen form for diplomati eller fredsforhandlinger i løpet av dine åtte år som NATOs generalsekretær.
Du har kun kun presset på for å skape konflikter og krig til glede for USAs krigsindustri kjent som "the military-industrial complex"







Jens Stoltenberg, du vil bli husket som en USA lakei og en krigshisser, som en tragedie for millioner av mennesker!

 ---------------------------------------------------------------------

Felles venner gleder seg over drapet på Libyas president.  Her er USAs utenriksminister Hillary Clinton "We came, we saw, he died"  Presidenten var  Barack Obama, han som Norge valgte til Nobels fredspris, også kalt "dronekrigeren"!

https://www.youtube.com/watch?v=6DXDU48RHLU
https://www.rt.com/news/563634-nato-ammunition-supplies-ukraine/
https://direkte.vg.no/krig-i-ukraina/news/nato-med-ny-vaapen-appell-ekstremt-viktig.sRbrqykJr
https://www.nrk.no/norge/store-utelukker-ikke-flere-vapen-til-ukraina-1.15933795


Ingen kommentarer: