søndag 4. desember 2022

NORGE er i KRIG mot RUSSLAND - på UKRAINSK jord

NEI, Russland kriger ikke for å erobre nasjonen Ukraina, men for å eliminere dets militære potensiale kalt «En militær spesialoperasjon» med ytterste hensyn til sivilbefolkningen.

De russiskspråklige fylkene Luhansk og Donetsk er allerede frigjort etter 8 år med ukrainsk terror, og det som et resultat av en overveldende tilslutning i flere folkeavstemninger.

Norges politiske lederskap begrunner krigen slik:

«Vi står overfor en grunnleggende og alvorlig rivalisering om verdier og verdisyn. Krigen i Ukraina er en del av dette bildet»

MEN ???

MEN hvorfor har da president Zelensky forbudt enhver opposisjon i samtlige media?

MEN hvordan kan da president Zelensky ta i bruk sin nasjonalgarde bestående av den berykta nazifiserte Azov bataljonen?


MEN hvordan kan da president Zelensky la seg bruke som en
dukke i et teater der USA og NATO trekker i trådene i sin streben etter å «knekke ryggen på Russland»? (sitat president Biden)

MEN hvordan kan da president Zelensky tillate en så omfattende kriminalitet og korrupsjon at rundt 30 prosent av Vestens våpenforsyninger forsvinner ut i det frie markedet eller går til kriminell mafia?

MEN hvordan kan da president Zelensky med kaldt blod henrette russiske fanger og ukrainske desertører?

MEN hvordan kan da president Zelensky omgi seg med luksuriøse biler og båter, som en dollarmillionær med en fluktrute til Florida der en kjempevilla med gaven fra USA står og venter?

Russland har etter snart 10 måneder i krig stått i mot USA som verdens største krigsmaskin sammen med alt av våpen levert fra 30 NATO-land, hisset opp og fram av NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg siden oktober 2014 (han ble ikke valgt helt tilfeldig...)

Norges bidrag hittil:

11 milliarder kroner + 4000 panservernvåpen av typen M72 + artilleriskyts av typen M109 + 14 pansrede IVECO kjøretøy av typen Black Hornet + 160 Hellfire-missiler + diverse utstyr som hjelmer, vester og feltrasjoner (populært tjuvgods) + M72, et skulderfyrt engangsvåpen som særlig blir brukt mot pansrede kjøretøy + M141, enkeltskudd, skulderfyrt rakettkaster som blir brukt mot tyngre panser.




«Fredsnasjonen NORGE» kriger hele tiden!








«Siden 1945 har norske militære

deltatt i over 100 operasjoner i utlandet. Ingen har dreid seg om forsvar av landet. Norge har et forsvar på lavbluss som på ingen måte er skodd for ruskeværet vi har i vente. Vi har valgt den billigste løsningen og satser på amerikansk hjelp om det verste skulle skje. Men amerikanerne er på vei bort fra Europa og konsentrerer seg nå om Kina og utviklingen i Asia", påpeker Cecilie Hellestveit


https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/12/03/195888452/norge-sender-rakettvapen-for-280-millioner-til-ukraina
https://juridika.no/innsikt/norske-v%C3%A5penleveranser-til-ukraina-og-hva-det-betyr-under-folkeretten
https://nn.wikipedia.org/wiki/Russland
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/dep/ud/brev_ud/svar_ud/2022/brev_bistand/id2920778/
https://forskning.no/krig-og-fred-russland-ukraina/dette-er-det-militaere-utstyret-norge-sender-til-ukraina/2013957
https://www.forsvaret.no/aktuelt-og-presse/aktuelt/sender-militaerutstyr-og-vapen-til-ukraina
https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/kEWwwQ/ekspert-om-trening-av-ukrainske-soldater-i-norge-blir-langvarig-og-omfattende
https://steigan.no/2022/08/bare-30-prosent-av-de-vestlige-vapnene-til-ukraina-nar-fram-dit-de-skal/
https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/humanitart-arbeid/naboland_hjelp/id2908141/


Ingen kommentarer: