tirsdag 24. oktober 2023

USA SLÅSS FOR SITT VERDENSHEGEMONI!

 President Biden sier at krigene i Ukraina og Gaza nå handler om USAs hegemoni i verden.



Et hegemoni som skulle avføde historias største skrekkvelde med alt fra politiske mord til militære kupp og fargerevolusjoner, med løgn, plyndring og tortur sammen med en form for «total krig» som nådeløst tar livet av kvinner, barn og menn, gamle som unge - og det i sivilisasjonens og kristendommens navn!





















Norge kaller dette for et forsvar!

I 1949 ble Norge en del av NATO som en forsvarsorganisasjon, men den skulle snart vise seg å bli et redskap for angrep og plyndring.  For allerede året etter startet USA/NATO angrepet på nord-Korea, som bare etter tre år etterlot seg fire millioner drepte mennesker, Koreakrigen 1950-1953.















I dag er «forsvaret» 

av landet vårt overgitt til USA – «vår nære venn og alliert» med sine egne jurisdiksjoner, med militære baser armert med atomvåpen, med sin førsteslagsdoktrine som tillater USA å ta i bruk atomvåpen der det passer dem, når som helst og hvor som helst!


Norge avfinner seg 

med alle typer sanksjoner, trusler og apartheidregimer diktert av USA/NATO, de godtar fengsling av varslere og drap på journalister, spesielt i et land som kriger for «demokrati, frihet og våre verdier» et land som holdes kunstig i live med vestlige midler – og av Norge selvsagt.











Sånn har Norge – og det norske folk? - 

gått i kompaniskap med en nasjon som tar i bruk FN forbudte våpen som klasebomber, utarmet uran og kjemikalier. Som har anlagt 750 militære baser verden rundt, og hvorfor det? - for å føle seg trygge? - jamen, det er jo ikke USA som blir angrepet - det er jo USA/NATO som angriper!


















Verden er i ferd med å våkne

Det gjøres opprør, et opprør mot hegemonen USA. Og det fordi USA, for å si det barnlig, har vært veldig slemme, alt for lenge! Dette opprøret, blant flere, foregår nå med Russlands krig mot USA/NATO på ukrainsk jord og med Norge på slep.







Gradvis overtar organisasjoner 

som SCO og BRICS+ med India, Kina, Russland, Brasil m.fl. i ledelsen, og som fortrenger USA sitt hegemoni både gjennom handel, teknologi, geopolitisk og militært.

Det kalles en multipolar verdensorden med suverene stater bestående av sine kulturelle og historiske egenarter – og det fri for den herskende klassens tyranni, EU, NATO, WEF og USA.









BRICS+ landa består nå av 11 nye stater som øker jamt sitt BNP med tilhørende økning i landas velferd og utvikling.  Så langt står landas andeler av kloden slik:

Fakta om BRICS:

? 36% av landarealet på kloden

? 45% av befolkningen i verden

? 37% av verdens BNP

? 44% av verdens oljereserver

? 38% av verdens industri

Til sammenlikning består landene i G7 kun 10% av verdens befolkning, 16% av landarealet på kloden, 30% av verdens BNP, 30,5% av verdens industri og kun 3,9 av verdens oljereserver.

BRICS landa ekspanderer på alle områder, her med grunnleggerne Brasil, Russland, India, Kina, Sør-Afrika, og som får 6 nye medlemmer på nyåret.

Samarbeidet omfatter tre pilarer; politiske og sikkerhetspolitiske spørsmål, finansielle og økonomiske spørsmål og kultur og folk-til-folk samarbeid.


https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_kriger_USA_har_deltatt_i

https://snl.no/BRICS
https://en.wikipedia.org/wiki/BRICS
https://steigan.no/2023/10/biden-gir-boosterdose-til-den-vaklende-ukraina-krigen/
https://www.rt.com/russia/585142-us-choice-ukraine-zelensky-israel/
https://steigan.no/2023/10/mytteri-pa-gang-i-usas-utenriksdepartement-pa-grunn-av-israel-palestina-politikken/
https://www.rt.com/news/585391-us-college-lack-consumer-income/
https://snl.no/Shanghai_Cooperation_Organisation_(SCO)


Ingen kommentarer: