tirsdag 11. januar 2011

Angsten for islamisering.

Åpent brev til Vidar Antonsen og hans likesinnede....
Min facebook venn, Vidar, har blitt en reddhare, ikke for å hoppe i fallskjerm eller å dykke i havet, nei han er redd for økt islamisering av Norge, og viser til en artikkel i Aftenposten av Hege Storhaug med tittelen «En stigende uro».  Hun spør: Klarer vi å stå imot den åpenbare islamiseringen og tvinge den på retrett?
Det kan være greit å minne om at de første innvandrerne fra et muslimsk land ble invitert til Norge!  Tidlig på syttitallet ble det i de største byene i Pakistan opprettet egne kontorer for å hjelpe folk til å flytte til Skandinavia.  Norge trengte arbeidskraft, og det så billig som mulig.  Mobbingen av folk fra nord Norge på sekstitallet ble gradvis erstattet av pakistanere.  «Jævla nordlending» ble erstattet av «jævla pakkis». 
Du som er fra Bodø, Vidar, har således mye å takke pakkisen for!

Men hvor stor er trusselen?  Hvor mange muslimer bor i Norge?
SSB har ingen offisiell statistikk som registrerer den enkeltes tro eller religiøse tilknytning, men det er allikevel et anslag på mellom 120.000 og 150.000 i 2008, og da medregnet norskfødte barn med innvandrerforelder og de om lag 1000 som konverterte fra kristendom til islam.  Med andre ord under tre prosent av den norske befolkning.
Hvor mange av dem vil innføre sharia lover og islamisere Norge?
Dessuten er det verdt å notere seg at andelen av innvandrere som kommer fra muslimske land er sterkt avtagende; i 2000 var andelen 82%, i 2007 var den 17%. (http://www.ssb.no/)
Du og Hege Storhaug har gitt opp troen på et flerkulturelt samfunn.  Unnskyld, men jeg må flire litt..., du bor jo i historiens desidert største flerkulturelle samfunn noensinne, nemlig supermakta USA!  Der finner du jo også store kolonier med nordmenn.  De rømte fra fattigdom og nød for å søke lykken på den andre siden av Atlanter'n.  Det er også på sin plass å minne deg på at vi nordmenn reiser over hele planeten med den største selvfølge, og danner egne miljøer og kolonier.  I Spania er det over 50.000 fastboende nordmenn med egne kirker (7 stk.), egne skoler og sykehus, egne aviser og restauranter etc.  Tilsvarende forhold er det her i buddhistiske Thailand, og ingen blir sendt hjem, ingen er redd oss.
Apropos redd, hvem bør være mest redd hvem?  De lærer historie i muslimske land også. Blant annet lærer de at de kristne fra Europa misjonerte med Bibelen i den ene handa og sverdet i den andre.  De drepte for fote og kolonialiserte omtrent hele verden!

Ærlig talt, Vidar, du dyrker din hobby borte i Texas med å henge i noen tynne snorer festet til en duk som kalles fallskjerm, hvilket burde gi et større perspektiv på liv og tilværelse enn å foreslå et par atombomber i Midt Østen, slik at vi kan få mye fint hundefôr, mange parkeringsplasser og peace...

Det er helt legitimt å ta avstand fra både Koran og sharialover (det gjør jeg også), men du inviterer jo deg sjøl til selskap med dem du er mest redd for, terrorister og fundamentalister.

Et velment råd: Ta ballen og ikke spilleren!