onsdag 12. oktober 2022

«VÅR NÆRE VENN og alliert» betyr KRIG!

Jeg undres hvorfor

Norge kriger sammen med USA - de dreper og invalidiserer - de legger hjem og infrastruktur i grus - de skaper sorg, fortvilelse og tragedier. HVORFOR?

Hvordan er det mulig 

å være nær venn med et land som siden 4. juli 1776 har ført krig omtrent hvert bidige år?, i 246 år? Hvordan er det mulig å være venn med et land som siden 1949 har angrepet 34 land, med våpen, med kupp og med fargerevolusjoner? Norge som NATO- medlem har også bidratt til dette vanviddet!

Med all denne krigføringen følger ran av andres naturressurser, drap på uskyldige sivile, invalidisering, ødelagte hjem og tragedier. 

Hvordan er det mulig å være nær venn med noen som lever av en plyndringsøkonomi, som lever av å krige? Kan noen forklare?

 Jeg undres hvordan 
er det mulig å være nær venn med et land som går over i historia som «en bestialsk krigsmaskin»? 


Det er flere tusen dokumentasjoner, fotografier og «tilståelser» takket være journalisten
Julian Assange og WikiLeaksder vi får vite:

«Skrikene fra de torturerte fangene går som kniver gjennom natten. Når det blir tyst er de døde. Voldtekter av kone og barn mens far ser på, er svært effektivt for å få fanger til å snakke. 

Lerdueskyting 

er en fin avkobling for soldatene på perm. Man bare røsker babyen fra mora og kaster den opp i lufta som en lerdue, men selve fosteret kan selvsagt også brukes.  De amerikanske soldatene moret seg med en spesiell form for selskapslek, kalt «Partykilling», som ganske enkelt går ut på å pine fangen til døde med dertil fantasifulle metoder».  At soldatene er fra vettet i narkorus er kanskje en unnskyldning, eller?


Hvordan er det mulig

å bli innlemmet i et sådant "selskap"?  
Norge har deltatt i hundre militære konflikter siden 1949, der ingen har vært forsvar av eget land.  Tvert i mot så veksler vi mellom å delta og å ta regien sjøl som i Jugoslavia og i Libya.

Dere som startet - og dere som fortsetter

Siden USA kuppet i Ukraina februar 2014, og siden Stoltenberg overtok som NATOs generalsekretær i oktober 2014, har dere fungert som USAs forlengede arm i krigen mot Russland på ukrainsk jord og med ukrainske soldater.  
Dere har bidratt med å etablere 14 USA/NATO baser mot den russiske grensen, dere har pumpet inn kapital og våpen gjennom 8 år, i den hensikt "å knekke ryggen på Russland", slik USA uttrykker det.  Og dere lyktes til slutt, 24. februar sa president Putin "Nå har vi ikke lenger noe valg".
NORGE, dere har blitt et fullverdig medlem av USA krigsmaskin, den som kriger over hele verden i den hensikt å tilrane seg verdenshegemoni!
HVORDAN ER DET MULIG?

Ingen kommentarer: