søndag 20. november 2011

I kveld kommer Mette Marit!

De sa det på nyhetene, og jeg har sjekket programmet, det kommer kvart over åtte på NRK1. Og det skal vare en hel time. En hel time med Mette Marit. Herregud, jeg gleder meg! Kom ikke her og spør hvem ho er, for det vet alle, over hele verden!
På en café i Paris sitter de med quizen sin, hvem er Mette Marit? Svaret kommer kjapt; Mette Marit, princesse héritière de Norvège! I Thailand er hun like kjent som Ole Gunnar Solskjær, der hun på de mange plakater utstråler sin varme skjønnhet liksom dronning Sirikit gjorde, en gang i tiden. Inskripsjonen viser «Crown Princess of Norway»,
"มงกุฎเจ้าหญิงของนอร์เวย์".

Og så er ho min heltinne! Og det har ingenting å gjøre med om jeg er royalist eller republikaner. Jeg heller vel mot det siste, men i dette tilfelle er republikken godt gjemt bort i et lite ideologisk hjørne helt bak i hodet. Resten av knollen og hele mitt hjerte er for Mette Marit, i begeistring og beundring.
Hvorfor det? Jo, først og fremst fordi ho er så modig. Tenk ei fraskilt alenemor med et tvilsomt rykte våger å gå inn i rollen som landets vordende dronning. Det er tøft! Hun måtte stå skolerett for hele det norske folk og innrømme bruk av extasy dop med tilhørende utagerende festing på rave parties. Det store flertall av det norske folk kunne imidlertid nikke gjenkjennende. For hvem har ikke ravet litt? Hvem har ikke forsynt seg litt for mye, ikke av exstacy, men av et dop som selges gjennom det statlige monopol?
Men ekstra spennende ble det da ryktene om en video på avveie skulle inneholde pornografiske sex scener med den blivende kronprinsesse som dyktig medspiller i denne krevende kunstarten.
Moralistene dømte den tapre kvinne nedenom og hjem - og gikk fem på! Selvsagt, for det er jo slik at jo mer de kongelige avspeiler vanlige folks gjøren og laden, jo mer populære blir de. Vi liker at de oppfører seg som folk flest, på godt og ondt...

Apropos video på avveie. Det er mulig at NRK fikk slått kloa i den og ble inspirert til å produsere TV programmet "Trekant", der alle tabuer skal blottlegges. Her forleden tittet jeg på det, og kunne studere damer på nært hold som masturberte på harde livet med tilhørende orgasmer. Det gikk så det dugget på skjermen. Og angående dugg fikk jeg bekreftet mine ringe kunnskaper i gammelnorsk. «Fitte» er nemlig gammelnorsk og betyr «duggvåt blomstereng». En vakker betegnelse på kvinnens vulva, og stor skam til de som bruker det som skjellsord!
Men vi skal ikke glemme kronprinsen heller. Han viste også mot i brøstet når han fridde til sin Mette Marit. Han måtte være dødsens forelsket som uten å blunke satte hele det norske kongedømme på spill. Mette Marit ville han ha, uansett!
Dessuten hadde vel også han utagert en del, særlig borte i statene. Ryktet fløy over Atlanter'n om at kronprinsen hadde ravet på party mens medstudenter holdt pressen på avstand. Jeg husker det, jeg...
Mette Marit klarte det ho. Ho er intelligent og kunnskapsrik, ho er ekte og naturlig. Ho kan vi sende verden rundt som verdig representant for det beste i den norske folkesjela.

Jeg har ei pils i kjøleskapet, den skal jeg sprette kvart over åtte...:).

Ingen kommentarer: