lørdag 29. juli 2023

FRIGJORT fra VESTENS kolonialisme og imperialisme BYGGER nå RUSSLAND det nye AFRIKA!

 Russlands president, Vladimir Putin, var vertskap for 49 av Afrikas 54 nasjoner med sine regjeringer i St. Petersburg som markerte et tett samarbeid mellom Russland og Afrika for å gi lederskap til en ny multipolar verdensorden som definitivt tar farvel til felles erfaring med undertrykkelse og lidelse under det vestlige hegemoniet.

ALDRI MER KOLONIALISME, IMPERIALISME OG SLAVERI ETTER 500 ÅR MED DET VESTLIGE HEGEMONI!

"Når det gjelder økonomisk vekst, demografi og stabilitet, er det ingen tvil om at det afrikanske kontinentet og enkeltland raskt beveger seg mot å kreve sin egen betydningsfulle plass i den nye multipolare verden"(Putin).

De afrikanske lederne var selvsagt opptatt av spørsmålet om forsyninger av mat- og gjødsel til det afrikanske kontinentet. Putin svarte at til tross for alle Vestens sanksjoner skal eksporten komme Afrika til gode, der Russland har allerede lovet gratis korn til de seks fattigste land i Afrika.



Russland og Afrika opplever et fellesskap gjennom Vestens plyndring av Afrikas naturressurser og Vestens mangeårige sanksjoner mot Russland sammen med «dirty play» i det politiske spillet.

Til tross for Vestens utbytting av det afrikanske kontinentet har ingen unnskyldninger eller erstatninger sett dagens lys fram til i dag, tvertom sitter Afrika med mer enn 400 milliarder dollar i gjeld som et stort problem for utvikling.







Representanter for 49 afrikanske regjeringer avsluttet møtet i Russlands «nordlige hovedstad» med å vedta et 74-punkts dokument som skisserer samarbeidsområdene med Russland fra handel og sikkerhet til atomenergi og klimaendringer.

Russland planlegger også å øke eksporten av mat og gjødsel, kjøretøyer og industrimaskiner til Afrika som gjøres opp i nasjonal valuta.








President Putin:
«Den vedtatte erklæringen viser alle våre staters forpliktelse til å danne en rettferdig og demokratisk multipolar verdensorden basert på de universelt anerkjente prinsippene i folkeretten og FN-pakten»





Ingen kommentarer: