søndag 4. september 2022

GRADVIS RAKNER IMPERIET - i stanken av død!

Til tross for et tendensiøst skoleverk sammen med alle propagandistiske medier er det ikke lenger mulig å gjemme seg bak fasaden med "demokrati og menneskerettigheter", og med motto 
"In God we trust"


Total krig

USAs krigsmaskin er total, den bruker drap på sivilbefolkningen som et militært våpen, jo flere som blir drept jo større er sjansen for fiendens overgivelse. 

For USAs krigsmaskin er drepte mennesker kun statistikk som et ledd i krigen. Under andre verdenskrig ble vi for første gang vitne til USAs bestialske form for krigføring.

Stanken fra USAs krigsmaskin

USA har nå fått en kjærkommen anledning til å starte en ny krig, en stedfortrederkrig - en proxykrig - på ukrainsk jord, med ukrainske soldater, men med amerikanske og vestlige våpen, inkludert fra Norge.

USAs krigsmaskin har fått en parole som et kamprop: 
«Vi skal knekke ryggen på Russland»

USA pumper inn milliarder av dollar og topp moderne våpen til Ukraina, med streng beskjed til president Zelensky om å fortsette krigen til siste ukrainer. Igjen blir vi vitne til historias desidert mest skruppelløse, barbariske nasjon, United States of America.


I 1949 ble NATO etablert...

...og Norge gikk med det inn i USAs krigsmaskin med sine bestrebelser på å oppnå verdenshegemoni der Norge skulle bli den ypperste i NATO klassen.

53 nasjoner skulle nå få føle USA imperialismen være seg i form av fargerevolusjoner, direkte kupp (som i Ukraina 2014) eller ren erobringskrig, ofte begrunnet med «fake news», eksempelvis Korea, Vietnam, Irak, Afghanistan m.fl.

Det er flere tusen dokumenter som vitner om USAs form for krigføring med tortur, massakre, partykilling (ha det gøy under drepingen) med lemlestelser, amputasjoner ol. 

Julian Assange i WikiLeaks 
er fengslet i Storbritannia for sine avsløringer og vil få en fengselsstraff på 175 år dersom han blir utlevert til USA.


Nei, det skyldes ikke ondskap,



det er verre enn som så. USA er nemlig fanget inn i en økonomi som kalles «det militær-industrielle kompleks», det som general og president Eisenhower advarte mot allerede i sin berømte tale, 17. januar, 1961. 

Kort sagt går det ut på at staten finansierer sin krigføring via privatkapitalismens militære industrier, alt fra hangarskip til knappenåler, eksempelvis slike som Lockheed Martin.  Det gir sysselsetting og solid profitt til privatkapitalistene med milliarder av dollar i ringvirkninger.


Men det koster. 

Og nå koster det så mye at USA selger unna sine statsobligasjoner og pantsetter hele sin BNP. 

Utenlandsgjelden passerer nå 32 trillions dollar, tilsvarende 100.000 dollar per amerikaner. De største kreditorene er Kina og Japan.

Verdens største!

USA er verdens største våpensmie med verdens største militærbudsjett, samtidig som imperiet synker ned i bunnløs gjeld. 

La oss håpe at USA ikke velger samme metode som Hitler-Tyskland for å kvitte seg med sin statsgjeld; nemlig en verdenskrig!
 

https://en.wikipedia.org/wiki/Eisenhower%27s_farewell_address
https://www.dagbladet.no/nyheter/vesten-har-erklaert-total-krig/76195110
https://no.wikipedia.org/wiki/Total_krig
https://wikileaks.org
https://forsvaretsforum.no/kongsberg-gruppen-lockheed-martin/dette-er-verdens-ti-storste-vapenprodusenter/208434
https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_kriger_USA_har_deltatt_i
https://forskning.no/krig-og-fred-okonomi/usas-vapenindustri-er-seks-ganger-storre-enn-russisk/1269227
https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/Eaj7aa/enighet-om-midlertidig-heving-av-gjeldstaket-i-usa


Ingen kommentarer: